Hemslöjd Digital

Läs Hemslöjd när och var du vill. Teckna en digital prenumeration! Ingen bindningstid, avsluta när du vill.

Bär Hemslöjd med dig i fickan! Som prenumerant på Hemslöjd har du också tillgång till hela vårt arkiv med artiklar och tidningen som pdf, från 2011 och framåt. Behöver du kolla upp hur man stoppar strumpor nu igen? Eller vill du påminna dig om Kennet Williamssons ord om besjälade bruksföremål? På Hemslöjd.se finns svaren!

Teckna en prenumeration här!

Väljer du en helt digital prenumeration betalar du per månad, utan bindningstid. Passar även för dig som bor utomlands och vill slippa dyrt porto.

När du tecknat din prenumeration skapar du ett konto på hemslöjd.se för att kunna logga in och läsa våra artiklar. Läs mer om hur det går till här.

Läs Hemslöjd som pdf

Som prenumerant kan du också läsa vår pdf-tidning på nätet eller i våra appar för Android och Apple. För att läsa på datorn, klicka här och logga in med samma uppgifter du använder på Hemslöjd.se.

När du loggat in klickar du på Arkivet i övre högra hörnet. Där hittar du våra tidningar från de senaste åren. Klicka på ett omslag för att bläddra i tidningen.  Vi fyller på med fler årgångar inom kort.

När du bläddrat fram till en artikel du vill läsa kan du klicka på den för att få upp den i ett läsvänligt fönster med texten för sig och bilderna för sig. Du kan välja att förstora texten eller få texten uppläst med hjälp av knapparna nedtill. Klicka på pdf-läge för att gå tillbaka till bläddringen, eller på pilarna för att fortsätta direkt till nästa artikel!

Du kan också söka efter specifika ord eller ämnen i sökrutan upptill i Arkivet.

Läs Hemslöjd i appen

Du hittar våra appar i Apples App store eller i Google play. Sök efter Tidningen Hemslöjd. För att kunna läsa tidningen behöver du logga in som prenumerant. Om du redan har skapat konto på Hemslöjd.se använder du samma mail och lösenord för att logga in även här.

Har du ännu inte skapat konto på Hemslöjd.se kan du även göra det direkt i appen.

Väl du är inloggad kan du söka i arkivet, bläddra i numren, klicka på en artikel för att få upp den i mer läsvänligt format och även välja att zooma in på texter och bilder, eller få texten uppläst.

God läsning önskar redaktionen!

Hemslöjd åsikt

Lappa och laga med Hemslöjd

Vill du få gratis nyheter och inspiration från Hemslöjd?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!