Om Hemslöjd

Kliar det i fingrarna? Läs den prisbelönta tidningen Hemslöjd, Sveriges största och mest hyllade tidning om slöjd och hantverk. Häng med in i verkstäder, få tips och inspiration, läs oförglömliga historier med doft av täljspån, ull och fuktig lera.

I storslagna bilder och läsvärda reportage möter du människorna som förändrar världen med bara händerna. Från norr till söder, från förr till nu. Hantverket lever och levererar!

Hemslöjd kommer ut med 6 nummer per år. Som prenumerant på tidningen får du dessutom tillgång till vårt unika arkiv med artiklar från 2011 och framåt. Du kan också välja att enbart prenumerera digitalt.

Lösnummer finns att köpa i Pressbyrån eller i hemslöjdsbutiker landet runt.

Välkommen till en värld av magiskt skapande!

Hemslöjd har vunnit Svenska Publishingpriset nio gånger, senast år 2021. Samma år vann tidningen Tidskriftspriset för Årets design. Vi har även utnämnts till Årets tidskrift 2019, Årets kulturtidskrift i Norden 2015 och Årets kulturtidskrift i Sverige 2014 samt tagit emot flera guld- och silvermedaljer i Svenska Designpriset.

Hemslöjd ges ut av Hemslöjd Media AB och ägs av den ideella organisationen Hemslöjden. Som medlem i en hemslöjdsförening har du rabatt på prenumerationen. Prenumerationer och kundservice hanteras av Nätverkstan Kulturtidskrifter AB.

Inte prenumerant ännu? Teckna din prenumeration redan idag!

Hemslöjd åsikt

Lappa och laga med Hemslöjd

Vill du få gratis nyheter och inspiration från Hemslöjd?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!