Integritetspolicy

Prenumeranter

Vi hanterar namn och postadresser till Hemslöjds prenumeranter för att kunna skicka tidningen till er. Posten, vårt tryckeri, vår prenumerationsservice och hemsidesleverantör hanterar prenumeranternas personuppgifter på uppdrag av oss. Vi lämnar inte ut uppgifterna till något annat företag, annan organisation eller privatperson. Det gör inte heller ovan nämnda samarbetspartner.

Efter avslutad prenumeration sparas uppgifterna i upp till två år innan de raderas. Om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig, korrigera felaktiga uppgifter eller radera uppgifter kan du göra det genom att mejla till prenumerationer@hemslojd.se

Nyhetsbrev

Vi hanterar e-postadresser till våra nyhetsbrevsprenumeranter. Vi lämnar aldrig ut e-postadresserna till någon annan. E-postadressen sparas hos oss så länge prenumerationen pågår. Efter avslutad prenumeration raderas uppgiften.

Personuppgifter på hemslojd.se

 

Cookie-filer

Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

Vilka vi delar dina data med

Hur länge vi behåller era uppgifter

För användare som registrerar sig på webbplatsen sparar vi de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål. Maila isåfall till redaktionen@hemslojd.se.


Hos Datainspektionen finns mer information om dina rättigheter till insyn och kontroll över hur dina personuppgifter behandlas. Här kan du även lämna klagomål om du tycker att dina uppgifter inte behandlas på rätt sätt.

Personuppgiftsansvarig är Hemslöjd Media Sverige AB, Åsögatan 122, 116 24 Stockholm, tel 08-54549450, organisationsnummer 556138-1871. Kontaktperson för tidningen Hemslöjd: Liv Blomberg, liv.blomberg@hemslojd.se

Hemslöjd åsikt

Lappa och laga med Hemslöjd

Instagram

Följ @hemslojd på Instagram