Läs Hemslöjd digitalt!

Som prenumerant på Hemslöjd har du också tillgång till hela vår sajt. Här kan du hitta nästan alla texter vi publicerat det senaste decenniet tillsammans med makalösa bilder och tidigare opublicerat material. Här beskriver vi hur du skapar din digitala inloggning.

Såhär skapar du din inloggning

  1. Klicka här och fyll i mejladress och lösenord och tryck på Skapa konto. Du kommer då att få ett mail från Tidningen Hemslöjd från adressen noreply@prenly.com.
    Om du inte får något mail kan du testa att titta i din skräppostmapp. Testa också att lägga till noreply@prenly.com i dina mailkontakter och klicka sedan här för att skicka mailet igen. Om det ändå inte dyker upp, hör av dig till redaktionen@hemslojd.se
  2. Klicka på Bekräfta konto i mailet och följ instruktionerna.
  3. Nu har du skapat din inloggning. Samma mejladress och lösenord gäller nu för vårt pdf-arkiv och för vår sajt www.hemslojd.se

Är det något som krånglar?

Hör av dig till vår kundjtänst på prenumerationer@hemslojd.se

Problem med att hitta pdf-tidningen?

Vårt arkiv för pdf-tidningar har flyttat till Hemslojd.prenly.com. För att kunna logga in måste du först skapa konto, enligt instruktionen ovan. När du loggat in klickar du på Arkivet i övre högra hörnet. Där hittar du våra tidningar från de senaste åren. Du kan också söka efter specifika ord eller ämnen i sökrutan upptill.

Hemslöjd åsikt

Lappa och laga med Hemslöjd

Vill du få gratis nyheter och inspiration från Hemslöjd?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!