Skapa konto på hemslöjd.se

Som prenumerant på Hemslöjd har du också tillgång till hela vår sajt. Här kan du hitta nästan alla texter vi publicerat det senaste decenniet tillsammans med makalösa bilder och tidigare opublicerat material. Här beskriver vi vi hur du skapar din digitala inloggning.

Tack för att du prenumererar på Hemslöjd! Tack vare dig kan vi fortsätta ge ut Sveriges mest prisbelönta tidning om slöjd och hållbarhet. Hemslöjd ger moderna perspektiv på slöjd och handgjort skapande och visar varför hantverk är viktigare än någonsin.

(Är du inte prenumerant? Teckna din prenumeration här)

Såhär skapar du din inloggning

 1. Första steget är att klicka på länken nedan och fylla i din mailadress. Du får då ett mail med en engångskod. Mailet skickas från adressen noreply@connectid.no.Skapa digitalt konto här.

  Om du inte får något mail kan du testa att titta i din skräppostmapp, eller lägga till noreply@connectid.no i dina mailkontakter. Om det ändå inte dyker upp, hör av dig till redaktionen@hemslojd.se
 2. Fyll i engångskoden i rutan.

  Om du råkat stänga fönstret där man fyller i koden kan du hitta tillbaka dit genom den här länken. Bara fyll i din mailadress igen och klicka på knappen där det står »Skicka engångskod« igen. Sedan kan du bara fylla i koden du redan fått.
 3. Om din mailadress redan fanns registrerad hos oss kommer uppgifter om din prenumeration upp automatiskt. Annars måste du hjälpa oss att hitta din prenumeration genom att fylla i ditt prenumerationsnummer och postnummer. Det sexsiffriga numret hittar du högst upp på baksidan av din tidning, eller på din faktura.

  Hittar du inte numret? Om tidningen varit inplastad när den kom trycks numret istället på plasten.Stämmer inte numret? Hösten 2019 ändrades alla prenumerationsnummer. Du behöver alltså ett nyare nummer eller en nyare faktura för att hitta rätt nummer.Funkar det ändå inte? Hör av dig till prenumerationer@hemslojd.se så hjälper de dig att hitta rätt nummer.
 4. När du fyllt i rätt prenumerationsnummer kommer det upp en text där det står att vi hittat din prenumeration. Nu behöver du välja ett lösenord som du kommer använda för att logga in på hemslöjd.se. När du fyllt i ditt lösenord måste du kryssa i rutan som säger att du har läst och accepterat användarvillkoren. Sedan klickar du på Logga in.
 5. Nu skickas du tillbaka till hemslöjd.se, där du kan logga in med din mailadress och ditt nya lösenord. Klicka på den röda knappen där det står Logga in.Hittar du inte knappen? Då kan du logga in här.
 6. Nu är du inloggad! Du befinner dig nu på Min sida, där du kan se hur långt din prenumeration sträcker sig, byta lösenord och hantera din prenumeration. Nu kan du också klicka på det lilla förstoringsglaset uppe till höger där du kan söka efter de artiklar du är intresserad av.

  Är det något som krånglar? Hör av dig till redaktionen@hemslojd.se så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Men ha lite tålamod – vi har ingen anställd support utan det är vi på redaktionen som svarar på alla mail själva.

Vill du läsa fler artiklar om slöjd?

Prenumerera så får du tillgång till hela vår sajt.
Prenumerera

Hemslöjd åsikt

Lappa och laga med Hemslöjd

Följ @hemslojd på Instagram

Låt oss inspirera dig!

Få Hemslöjds digitala nyhetsbrev gratis i din mailbox.
Jag godkänner att Hemslöjd sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.
Här kan du läsa vår integritetspolicy