Slöjd, hantverk och hållbarhet

SOMMARKAMPANJ!

Teckna en prenumeration på Hemslöjd så får du härliga broderimönster och fina rabatter på Natur och Kulturs hantverksböcker som välkomstbonus!

Sommarkampanj!

Papperstidningen i ett år+ broderimönster och rabatt på hantverksböcker

Du får 6 nummer av Hemslöjd under ett helt år, plus två härliga broderimönster och rabatt på Natur&Kulturs hantverksböcker.
All digital läsning ingår.
Prenumerationen startar med Hemslöjd nummer 4/24 som kommer ut i slutet av augusti. Mönster och länk till rabatter hos Natur & Kultur skickas ut digitalt efter att du fått ditt första nummer.
Den digitala läsningen startar direkt.
Pris: 659 kronor. Prenumerera här!

Digital prenumeration+ broderimönster och rabatt på hantverksböcker

Läs alla artiklar på hemslöjd.se, bläddra i tidningen som pdf och botanisera i vårt unika arkiv från de senaste 10 åren.
Löpande prenumeration utan bindningstid. Säg upp när du vill genom att mejla till vår kundtjänst.
Mönster och länk till rabatter hos Natur & Kultur skickas ut digitalt i slutet av augusti.
Pris:59 kronor/månad.
Prenumerera här!

Vill du ge bort Hemslöjd som gåva?

Den perfekta presenten! Fyll i prenumerationsformuläret och välj alternativet Betalas av annan än mottagaren längst ner på sidan.  Sommarkampanjens erbjudanden gäller även mottagaren av en gåvoprenumeration. Mönster och länk till rabatter hos Natur&Kultur skickas ut digitalt i slutet av augusti till din vän.

Hemslöjdsmedlem?

Är du  medlem i en hemslöjdsförening får du rabatt på priset för prenumerationen.  Sommarkampanjens erbjudanden gäller så klart även Hemslöjdens medlemmar! Mönster och länk till rabatter hos Natur & Kultur skickas ut digitalt efter att du fått ditt första nummer. Skriv din förening i meddelandefältet. Teckna din prenumeration här!

Hemslöjd åsikt

Lappa och laga med Hemslöjd

Vill du få gratis nyheter och inspiration från Hemslöjd?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!