Det lönar sig att prenumerera

Från och med den 11 juni behöver du vara prenumerant för att läsa om slöjd och hantverk på hemslöjd.se. Här kan du läsa om hur du kopplar din prenumeration till ditt digitala konto. Eller passa på att teckna en prenumeration på vår prisbelönta tidning.

Fri journalistik kostar. Hemslöjd är Sveriges mest prisbelönta tidning om slöjd och hållbarhet. Vi är helt beroende av våra prenumeranter för att kunna ge dig vårt unika innehåll.

Här på hemslöjd.se finns nästan alla texter som vi publicerat det senaste decenniet tillsammans med makalösa bilder och tidigare opublicerat material. Hos oss får du tips, råd och inspiration som hjälper dig att leva ett hållbart och kreativt liv.

Är du redan prenumerant?

Härligt! Då har du även framöver fri tillgång till hemslöjd.se. Allt du behöver göra för att fortsätta läsa är att skapa en ny inloggning med din mejladress och ditt kundnummer.

Här kan du läsa en detaljerad instruktion om hur du skapar din inloggning.

Steg 1 är att klicka på länken nedan och fylla i din mailadress. Du får då ett mail med en engångskod. Mailet skickas från adressen noreply@connectid.no.

Skapa digitalt konto här.

Om du inte får något mail kan du testa att titta i din skräppostmapp, eller lägga till noreply@connectid.no i dina mailkontakter. Om det ändå inte dyker upp, hör av dig till redaktionen@hemslojd.se

Steg 2 kan se ut på två olika sätt. Antingen dyker din prenumeration upp automatiskt, eller så måste du fylla i ditt prenumerationsnummer. Det sexsiffriga numret hittar du högst upp på baksidan av din tidning, eller på din faktura. När du fyllt i numret, eller din prenumeration har hittats behöver du välja ett lösenord och sedan logga in.

Har du redan skapat konto?

Då kan du logga in här.

Är du ännu inte prenumerant?

Passa på och teckna din prenumeration på en gång så får du både vår prisbelönta papperstidning och fri tillgång till hemslöjd.se. Just nu bjuder vi också på ett inspirerade häfte om shiborifärgning!

Shibori är ett sätt att mönstra tyg genom färgning. Författare är Eva Davidsson, konsthantverkare och designer.
– Jag visar hur du syr och knyter för att få fram mönster på ett enkelt sätt. Du kan färga på färdiga plagg eller på tyg och garn och det finns beskrivningar på olika mönster, grundrecept på färgning och beskrivningar på plagg att sy själv.

Teckna prenumeration här.

Hemslöjd åsikt

Lappa och laga med Hemslöjd

Följ @hemslojd på Instagram