Brodera mera!

Bara för dig som prenumererar! Beställ det splitternya häftet Brodera retro tillsammans med en unik materialsats till specialpris.

PRIS FÖR PRENUMERANTER: 375 kr (ord. Pris 450 kr)

Gäller så länge lagret räcker. Brevporto 39 kr tillkommer.

ERBJUDANDET  INNEHÅLLER:

  • Teknikhäftet Brodera Retro av Carina Olsson, Hemslöjdens förlag
  • En färgsprakande materialsats till ett nålbrev. Modellen är inspirerad av textilformgivaren Wanja Djanaieffs tygkollektion Sommarblomster från 1963.  Förpackningen innehåller kläde, linne- och bomullstyg, brodergarn och nål och finns i fyra färgställningar: röd, cerise, orange och turkos. I häftet finns instruktioner och en tydlig steg-för-steg-beskrivning .

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration och ta del av erbjudandet här!

Som prenumerant:
Mejla din beställning till redaktionen@hemslojd.se 
Skriv BRODERA RETRO i ämnesraden.

Uppge namn, adress och prenumerationsnummer. Det står på baksidan av tidningen eller på din faktura. Uppge vilken färg du önskar. Vi reserverar oss för att vissa färger kan ta slut och skickar då materialsatsen i någon av de färger som finns kvar. Varmt välkommen med din beställning!

I Brodera retro inspireras Carina Olsson av formgivare som Stig Lindberg, Marianne Richter, Wanja Djanaieff med flera. Med stygn, applikationer och skarvsöm tolkar hon mönster vi känner igen från porslin, mattor och tyg och visar hur de kan översättas till broderier. Häftet innehåller beskrivningar av stygn och tekniker och mönster till broderier samt intressant fakta om några av våra största svenska formgivare.

 

Vill du läsa fler artiklar om slöjd?

Prenumerera så får du tillgång till hela vår sajt.
Prenumerera

Hemslöjd åsikt

Lappa och laga med Hemslöjd

Följ @hemslojd på Instagram

Låt oss inspirera dig!

Få Hemslöjds digitala nyhetsbrev gratis i din mailbox.
Jag godkänner att Hemslöjd sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.
Här kan du läsa vår integritetspolicy