Blogg / A Hard Slojd Life

Skidtur på ett par gamla Tegsnässkidor.

14 mars 2013

Jag tog en tur på farsans tegsnässkidor i veckan. Eller från början var det min gamla farbror Pelles skidor. Pelle var den äldsta av 15 syskon som föddes i Grundsjö, nära Vilhelmina i södra Lappland. Han blev kvar på gården hela sitt liv och tog hand om farmor när hon blev gammal. Jag har två vykort som han skickade från Daunatjokko i Marsfjällen. Han skrev om vädret och fåglarna och ekorrarna och att han hade tillbringat sommaren med att åka bil runtom i fjällen, där han varit och jobbat. Och så har jag den här bilden. Och farsans tegsnäsare.

Gör det själv

Hemslöjd åsikt

Följ @hemslojd på Instagram

Låt oss inspirera dig!

Få Hemslöjds digitala nyhetsbrev gratis i din mailbox.
Jag godkänner att Hemslöjd sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.
Här kan du läsa vår integritetspolicy