Blogg / A Hard Slojd Life

Proud to present my new logo.

23 januari 2014
Proud to present my new logo.

A hard slojd life ETIKETTEREfter idogt och målinriktat arbete har jag skaffat mig en ny logga. Den är gjord av Charlie Granberg. Jag vill markera att jag har nischat mig rätt hårt i mitt slöjdande fr.o.m. nu.

Hard work has resulted in my new logo. It is made by Charlie Granberg. I want to make a mark that from now on I will work on finding a niche in my woodworking and stick to it.

23 januari 2014
Blogg / A Hard Slojd Life

The Spatula – episode four

2 maj 2021
The Spatula – episode four
Blogg / A Hard Slojd Life

Bygger verkstad.

14 mars 2021
Bygger verkstad.

Jag har börjat jobba med golvet i verkstaden. Ett golvbjälklag ska läggas in i det som varit ett stall. Denna del ska varmbonas. Jag har gjort någon slags slow TV/mix tape där jag visar hur ett träd blir en golvbjälke och fästs in i timmerväggen.

14 mars 2021
Blogg / A Hard Slojd Life

New episodes!

8 februari 2021
New episodes!

8 februari 2021

Vill du läsa fler artiklar om slöjd?

Prenumerera så får du tillgång till hela vår sajt.
Prenumerera

Gör det själv

Hemslöjd åsikt

Lappa och laga med Hemslöjd

Följ @hemslojd på Instagram

Låt oss inspirera dig!

Få Hemslöjds digitala nyhetsbrev gratis i din mailbox.
Jag godkänner att Hemslöjd sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.
Här kan du läsa vår integritetspolicy