Blogg / A Hard Slojd Life

Ny bok om svensk arkitektur och design.

25 augusti 2014

9789172241954_200_med-nya-ogon-svensk-arkitektur-och-design-visar-vagen-till-framtid_haftadI slutet av augusti kommer boken ”Med nya ögon – svensk arkitektur och design visar vägen till framtiden”. Där finns bland annat ett reportage om mig.

”Framtidens arkitektur- och designklassiker andas kvalitet rakt igenom. De är bra både på och under ytan och skapade utifrån den globaliserade värld med miljöhot som vi faktiskt lever i. Idag har man allt att tjäna på att bry sig om inte bara hur saker ser ut, utan också hur de är konstruerade. Vår tids kortsiktighet blir ofta dyr i längden: fråga bara bostadsägaren som själv får stå för kostnaderna när det visar sig att fasaden på den nybyggda bostaden är fuktskadad.
Journalisten Annica Kvint har rest Sverige runt och diskuterat kvalitet med arkitekter, designer, slöjdare, forskare och företag som redan idag jobbar med framtidens måttstock. Några är unga, andra är gamla. Några forskar, andra ritar hus, möbler eller tio gram lätta engångstoaletter för tredje världen. Men alla har samma inställning: De vill göra saker som håller.”

Beställ boken här:

https://www.bokus.com/bok/9789172241954/med-nya-ogon/

Gör det själv

Hemslöjd åsikt

Följ @hemslojd på Instagram

Låt oss inspirera dig!

Få Hemslöjds digitala nyhetsbrev gratis i din mailbox.
Jag godkänner att Hemslöjd sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.
Här kan du läsa vår integritetspolicy