Blogg / A Hard Slojd Life

Nordic Art Insight

27 mars 2013
Nordic Art Insight

Nu har jag lämnat in mitt bidrag till Nordic Art Insight, en konsttävling på temat hållbar utveckling. Och jag är väldigt nöjd! Bidraget heter How We Lost Each Other, och är en träbänk med bilad (tillyxad) yta.

Today I submitted my entry for Nordic Art Insight, a competition for art on the topic of sustainable consumtion. And I am very pleased. The entry is called How We Lost Each Other, and it is a wooden seat with hewn surface.

https://artnordic.org/gallery/45

27 mars 2013
Blogg / A Hard Slojd Life

Reparerar en avsågad golvås – verkstadsbygget går vidare.

19 juli 2021
Reparerar en avsågad golvås – verkstadsbygget går vidare.

Jag har jobbat vidare på mitt verkstadsbygge. Renoveringen av en kornlada i Ljusdal till en slöjdverkstad. En kort programförklaring och en lång film.

Jag bygger av en existerande struktur. Av existerande (på platsen) resurser. Jag bygger inte billig lyx. This is the way.

19 juli 2021
Blogg / A Hard Slojd Life

The Spatula – episode four

2 maj 2021
The Spatula – episode four
Blogg / A Hard Slojd Life

Bygger verkstad.

14 mars 2021
Bygger verkstad.

Jag har börjat jobba med golvet i verkstaden. Ett golvbjälklag ska läggas in i det som varit ett stall. Denna del ska varmbonas. Jag har gjort någon slags slow TV/mix tape där jag visar hur ett träd blir en golvbjälke och fästs in i timmerväggen.

14 mars 2021

Gör det själv

Hemslöjd åsikt

Lappa och laga med Hemslöjd

Följ @hemslojd på Instagram