Blogg / ahardslojdlife

Musikvideo – på g med ett litet osäkerhetsmoment i sig

25 juni 2014

Nästa vecka drar jag förhoppningsvis (om jag kan få barnvakt) till Falun och spelar in en musikvideo. Men jag har haft sånt oflyt med den här låten, så det är bara hoppas att det har vänt nu och inget grusar planerna. Låten började vi nämligen spela in efter nyår, så den skulle ha varit ute nu, men är inte ute ur studion ens på grund av att min producent var tvungen att vabba i några månader. Sedan var jag tvungen att börja jobba i byggsvängen igen.

Så den har legat i stort sett klar medan mitt liv har gett mig noll luckor. Inga kuggar har hakat i varandra utan allting bara trasslar in sig i vartannat. Tills nu då… när någonting börjar röra på sig så smått. Här är låten från en live-inspelning i alla fall.

Blogg / ahardslojdlife

Två beställda köks-set

4 december 2021
Två beställda köks-set

 

Nu har jag börjat beta av beställningslistan som har blivit längre och längre under tiden som jag har ägnat mig åt byggnadsvård och verkstad. Här är två köks-set som ska levereras innan jul. Jag har också provat att tälja en sked i sälg, som jag tog ner intill ladan.

Verkstads update; två nya fönster har satts på plats och golvbjälklaget börjat delvis bli klart.

 

4 december 2021
Blogg / ahardslojdlife

Golvås video

24 november 2021
Golvås video

En video där jag förklarar lite mer när jag lägger in en golvås i golvbjälklaget i verkstaden (work in progress)

Verkstadsbygget har blivit ett riktigt slow living projekt. Jag har inte köpt något byggmaterial hittills utan utgått från det jag får på platsen tills det är slut eller jag måste ha något. En känsla kring det här sättet att ta sig an saker börjar gro. Jag ska utveckla dem vidare.

24 november 2021
Blogg / ahardslojdlife

Fönster fönster fönster

18 november 2021
Fönster fönster fönster

Ett nytt fönster är oljat och väntar på att glasas

a new window oiled and waiting to get glass

18 november 2021

Gör det själv

Hemslöjd åsikt

Lappa och laga med Hemslöjd

Följ @hemslojd på Instagram