Blogg / A Hard Slojd Life

Musikvideo – på g med ett litet osäkerhetsmoment i sig

25 juni 2014

Nästa vecka drar jag förhoppningsvis (om jag kan få barnvakt) till Falun och spelar in en musikvideo. Men jag har haft sånt oflyt med den här låten, så det är bara hoppas att det har vänt nu och inget grusar planerna. Låten började vi nämligen spela in efter nyår, så den skulle ha varit ute nu, men är inte ute ur studion ens på grund av att min producent var tvungen att vabba i några månader. Sedan var jag tvungen att börja jobba i byggsvängen igen.

Så den har legat i stort sett klar medan mitt liv har gett mig noll luckor. Inga kuggar har hakat i varandra utan allting bara trasslar in sig i vartannat. Tills nu då… när någonting börjar röra på sig så smått. Här är låten från en live-inspelning i alla fall.

Gör det själv

Hemslöjd åsikt

Följ @hemslojd på Instagram

Låt oss inspirera dig!

Få Hemslöjds digitala nyhetsbrev gratis i din mailbox.
Jag godkänner att Hemslöjd sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.
Här kan du läsa vår integritetspolicy