Blogg / A Hard Slojd Life

Musikvideo – på g med ett litet osäkerhetsmoment i sig

25 juni 2014

Nästa vecka drar jag förhoppningsvis (om jag kan få barnvakt) till Falun och spelar in en musikvideo. Men jag har haft sånt oflyt med den här låten, så det är bara hoppas att det har vänt nu och inget grusar planerna. Låten började vi nämligen spela in efter nyår, så den skulle ha varit ute nu, men är inte ute ur studion ens på grund av att min producent var tvungen att vabba i några månader. Sedan var jag tvungen att börja jobba i byggsvängen igen.

Så den har legat i stort sett klar medan mitt liv har gett mig noll luckor. Inga kuggar har hakat i varandra utan allting bara trasslar in sig i vartannat. Tills nu då… när någonting börjar röra på sig så smått. Här är låten från en live-inspelning i alla fall.

25 juni 2014
Blogg / A Hard Slojd Life

The Spatula – episode four

2 maj 2021
The Spatula – episode four
Blogg / A Hard Slojd Life

Bygger verkstad.

14 mars 2021
Bygger verkstad.

Jag har börjat jobba med golvet i verkstaden. Ett golvbjälklag ska läggas in i det som varit ett stall. Denna del ska varmbonas. Jag har gjort någon slags slow TV/mix tape där jag visar hur ett träd blir en golvbjälke och fästs in i timmerväggen.

14 mars 2021
Blogg / A Hard Slojd Life

New episodes!

8 februari 2021
New episodes!

8 februari 2021

Vill du läsa fler artiklar om slöjd?

Prenumerera så får du tillgång till hela vår sajt.
Prenumerera

Gör det själv

Hemslöjd åsikt

Lappa och laga med Hemslöjd

Följ @hemslojd på Instagram

Låt oss inspirera dig!

Få Hemslöjds digitala nyhetsbrev gratis i din mailbox.
Jag godkänner att Hemslöjd sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.
Här kan du läsa vår integritetspolicy