Blogg / Linn Karlsson

Hallå! En liten presentation

30 juli 2020

Jag heter Linn, precis nyss examinerad från Konstfacks kandidatprogram i textilt konsthantverk. Den här bloggen kommer förmodligen innehålla lite allt möjligt, vad jag gör och hantverkar, mycket vävning, säkert stil och kläder, crafty påhitt. Hur man som nyexaminerad konststudent kan ta sig (eller försöker ta sig) fram i en bransch utan en självklar yrkesbeskrivning. Med skräckblandad förtjusning!

Den här videon spelade jag in för att ha ett minne av görandet av examensarbetet. Nedklippning efter fyra veckors intensiv vävning och verkställande av mitt projekt i mitt sovrum istället för i vävsalen på Konstfack, pga the c-word. Mitt examensarbete kallar jag för Dealing with the c-word och det är en referens till Ezra Shales’s bok Shape of Craft, men rent logistiskt och knasigt nog kom det också att handla om att hantera the c-word som i coronapandemin. Kommer nog berätta mer om det projektet en annan gång.

 

Vill du läsa fler artiklar om slöjd?

Prenumerera så får du tillgång till hela vår sajt.
Prenumerera

Gör det själv

Hemslöjd åsikt

Lappa och laga med Hemslöjd

Följ @hemslojd på Instagram

Låt oss inspirera dig!

Få Hemslöjds digitala nyhetsbrev gratis i din mailbox.
Jag godkänner att Hemslöjd sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.
Här kan du läsa vår integritetspolicy