Blogg / A Hard Slojd Life

Glad midsommar på Stenegård.

14 februari 2014
Glad midsommar på Stenegård.

https://kulturkossan.se/niklas-karlsson

Under midsommarveckan kommer jag att flytta in i Kulturkossans vardagsrum på Stenegård i Järvsö. Jag kommer att tälja skedar och när jag är klar med det kommer jag att finnas där för att prata om träsnideri. Det kommer vara öppet för häng, kanske kan vi tälja tillsammans. Kanske kan jag ha en kurs. Kanske spelar vi musik tillsammans. Säkerligen kommer jag att ha skedar till försäljning.

During the week of midsummer I will move into Kulturkossans vardagsrum at Stenegård in Järvsö. I will be carving my spoons there and when I´m done carving I will be there to talk about woodworking. It will be open for socializing, maybe we can carve together. Maybe I can hold a course. Maybe we will play music together. Surely I will have spoons for sale.

14 februari 2014
Blogg / A Hard Slojd Life

New episodes!

8 februari 2021
New episodes!

8 februari 2021
Blogg / A Hard Slojd Life

Kitchen sets – the story

14 januari 2021
Kitchen sets – the story

Här kommer första avsnittet av kitchen-set – the story.

14 januari 2021
Blogg / A Hard Slojd Life

Fönster till en slöjdkyrka.

3 januari 2021
Fönster till en slöjdkyrka.

Jag har jobbat en del med fönster till min blivande verkstad. Det mesta arbetet har inte fastnat på film, även om jag har tänkt att det ska bli en hel del dokumenterat. Här är i alla fall en kort film på hur jag passar in ett spröjs i en fönsterbåge. Jag har gjort tre fönster, ca 12 återstår så övriga moment kommer haha.

3 januari 2021

Vill du läsa fler artiklar om slöjd?

Prenumerera så får du tillgång till hela vår sajt.
Prenumerera

Gör det själv

Hemslöjd åsikt

Lappa och laga med Hemslöjd

Följ @hemslojd på Instagram

Låt oss inspirera dig!

Få Hemslöjds digitala nyhetsbrev gratis i din mailbox.
Jag godkänner att Hemslöjd sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.
Här kan du läsa vår integritetspolicy