Blogg / A Hard Slojd Life

Glad midsommar på Stenegård.

14 februari 2014

https://kulturkossan.se/niklas-karlsson

Under midsommarveckan kommer jag att flytta in i Kulturkossans vardagsrum på Stenegård i Järvsö. Jag kommer att tälja skedar och när jag är klar med det kommer jag att finnas där för att prata om träsnideri. Det kommer vara öppet för häng, kanske kan vi tälja tillsammans. Kanske kan jag ha en kurs. Kanske spelar vi musik tillsammans. Säkerligen kommer jag att ha skedar till försäljning.

During the week of midsummer I will move into Kulturkossans vardagsrum at Stenegård in Järvsö. I will be carving my spoons there and when I´m done carving I will be there to talk about woodworking. It will be open for socializing, maybe we can carve together. Maybe I can hold a course. Maybe we will play music together. Surely I will have spoons for sale.

Gör det själv

Hemslöjd åsikt

Följ @hemslojd på Instagram

Låt oss inspirera dig!

Få Hemslöjds digitala nyhetsbrev gratis i din mailbox.
Jag godkänner att Hemslöjd sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.
Här kan du läsa vår integritetspolicy