Blogg / A Hard Slojd Life

En utmaning.

15 maj 2013

Det kändes som en prestigefylld beställning av någon anledning. Att göra en 44 cm lång och supertunn stekspade till Järvsö Creperie. Men de hade i alla fall frågat rätt man. Vilket jag också nämnde. Jag är kung på stekspadar. Så här blev den. Skuren med yxa, bandkniv och kniv. Björk.
Jag kan väl nämna att det trots allt var lite knepigare än de ganska ordinära stekspadar jag gör i vanliga fall. Bladet på stekspaden böjde sig och flexade undan när man lade på lite tryck med kniven.

It felt like a prestigious order for some reason. Making a 44 cm long and super thin spatula for Järvsöbacken Creperie. But they had at least asked the right man. Which I also mentioned. I’m the king of spatulas. So this is how it was. Cut with an axe, draw knife and knife. Birch.
I may mention that it was a bit trickier than the rather ordinary spatulas I normally do. The blade of the spatula bent and flexed away when I put on a little pressure with the knife.

stekspade

Gör det själv

Hemslöjd åsikt

Följ @hemslojd på Instagram

Låt oss inspirera dig!

Få Hemslöjds digitala nyhetsbrev gratis i din mailbox.
Jag godkänner att Hemslöjd sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.
Här kan du läsa vår integritetspolicy