Blogg / A Hard Slojd Life

Carved spoons

21 april 2013

spoonsNär det gäller skedtäljning så har definitivt storleken en betydelse för mig. Jag gillar att göra rejäla skedar för bakning, matlagning och att ta för sig ur stora grytor med. Ätskedar har nog sin plats också, men personligen använder jag dem mycket sällan. I matlagningen får man emellertid snabbt sin favorit som används dagligen. En sådan slitvarg använde vi hemma i tio år innan vi vid någon hårdhänt behandling av fryst köttfärs bröt av skaftet.

Den stora skeden på bilden rymmer ganska precis en dl vätska.

When it comes to carving spoons size definately matters to me. I like to make hearty spoon for baking, cooking and for the taking out of large pots. Eatingspoons probably have their place too, but personally I use them very rarely. In the cooking, however, I quickly get my personal favourite that is used daily. Such a hard worker, we used at home for ten years before we broke off the handle in some rough treatment with frozen minced meat.
The large spoon in the picture holds almost precisely one decilitre of liquid.

Gör det själv

Hemslöjd åsikt

Följ @hemslojd på Instagram

Låt oss inspirera dig!

Få Hemslöjds digitala nyhetsbrev gratis i din mailbox.
Jag godkänner att Hemslöjd sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.
Här kan du läsa vår integritetspolicy