Blogg / Handarbetaren

Att sticka efter mönster

14 juli 2016

Det är extremt sällan jag stickar efter mönster men en av stickningarna jag gör nu är de här demonstrationsvantarna till ett kit som snart finns att köpa på Wålstedts textilverkstad. Jag har alltså inte gjort mönstret utan ser bara till att kittet funkar med rätt mängs garn och att de finns att känna på. Det är på nåt vis härligt att göra en sån stickning. Det blir så praktiskt och ordentligt. Ingen plats för experiment. Jag får inte ens sticka fel. En lättnadens stickning. Ordning och reda. Inget annat. Så olikt mig.

Gör det själv

Hemslöjd åsikt

Följ @hemslojd på Instagram

Låt oss inspirera dig!

Få Hemslöjds digitala nyhetsbrev gratis i din mailbox.
Jag godkänner att Hemslöjd sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.
Här kan du läsa vår integritetspolicy